Hvert år planterne gartnerne omkring en halv million nye tulipanløg, fra cirka 300 forskellige sorter.
Så mange farver og former der smelter sammen i ét stort blomsterhav.
Oplev de smukt anlagte bede, som hvert år ændrer farver og form.Skjærsommer og indeholder en privat dukkesamling.På Gavnø finder du også en sørøver legeplads til de små, et slotsbryggeri til de store og mange flere muligheder.Du kan se alle deres events maquinas de tragamonedas para jugar gratis fruit på hjemmesiden her.På Gavnø har de også en rigtig flot rosenhave samt en rosenlabyrint.Det er blandt andet her man kan se den store malerisamling, og få et spændende kig ind i de mange rum med møblement der for længst er forsvundet fra danskernes hjem.Nordens største private malerisamling på godt.000 malerier studeres.Selve parken er 8 hektar, fyldt med fantastiske planter der skifter alt efter sæsonen. .Smukke, farverige ærteblomster Ærteblomst og Agapanthus, tidselkugler.Billeder fra tulipanfestival på Gavnø, det yndige, lyserøde hus til venstre i billedet hedder.Men det sker så sjældent at jeg ikke har noget imod det.
Rundt omkring i sommerfuglehuset ligger der halvfordærvet frugt, og det er altså til sommerfuglene som foretrækker denne meget modne frugt.
For hvert område kan man se hvad det er man træder ind i, altså hvilken sans det skal repræsentere.
Det er altid en populær konkurrence og giver et løgavlerne et fingerpeg om gæsternes interesse og præference af tulipaner.Juli 2015, så snart de tidlige sommermåneder melder sig, hober det sig op med ting jeg skal se og opleve inden sæsonen skifter.Husk lille skovl og sække.Sommerfuglene stammer fra eksotiske destinationer rundt om i verden såsom Filippinerne, Kina, Afrika, Nordamerika, Indonesien.fl.Hvert år er det nye løg, som udstilles og nye formationer af bede og farvesammensætninger, som skabes i parken.Tulipaner i alle regnbuens farver kan opleves i smukt anlagte bede, som hvert år ændrer farver og form. .Er man hyppig besøgende i parken kan man få et sæsonkort.Gavnø slot har været på listen af flere omgange.
Til stedets historie hører, at Dronning Margrete.
Blomsterpragten fortsætter helt til efteråret, således at tulipaner og narcisser afløses af sommerblomster, rododendron, staudebede og den smukt anlagte rosenhave i slotsparkens nordlige ende.

I haven finder man også en af mine personlige favoritter, kirsebærtræet allerbedst når det er i blomst.